Countdown

Heei!

En millään jaksaisi odottaa kesää... Aika tuntuu kyllä menneen melko nopeasti, sillä enää tasan 100 päivää niin lähden MALTALLE :)) Siis 100 päivää, eihän se ole kuin vähän yli 3 kuukautta! Olen niiiin iloinen.

Nyt on lennot saatu myös ostettua, eli ei niistä tarvitse enää huolehtia. Kielikurssilla kurssi hintaan ei siis sisälly lennot, vaan ne pitää ostaa itse. (Kielimatkalla kurssi hintaan sisältyy myös lennot.) Mutta ei siitä tarvitse ottaa stressiä, sillä tuolta MyEf:stä löytyy sellainen osio minkä kautta löytää sopivat lennot helpommin. Eli jos ei itse halua alkaa käymään läpi lentoja eri sivuilta, tuolta pystyy kanssa varaamaan. Tietenkin jos haluaa, voi lennot etsiä ja varata itse muiden sivujen kautta, mutta tässä tapauksessa lentotiedot pitää erikseen kirjata MyEf:ään.

Suosittelen muuten ostamaan lennot mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä kun meillä vähän venyi tuo lippujen ostaminen niin hinnat oli kerennyt nousta alkuperäisestä hinnasta yli 100€.

Toivon vain, ettei meidän lennot olisi hirveästi myöhässä, sillä meillä on molempiin suuntiin mentäessä välilaskut jaa niissä on n. tunti aikaa. Varsinkin kuumottelee tuo meno Maltalle, kun välilasku on Frankfurtissa ja sitten jos täältä Suomesta lähtevä lento onkin myöhässä ja sitten siellä Frankfurtissa tulee kiire eikä löydettäisi seuraavan lennon porttia. Plus että Frankfurtin lentokenttä on aivan järkyttävän kokoinen... Lentolipuissa kyllä lukee, että laskeudutaan terminaali 1 ja seuraava lento lähtee kanssa sieltä, mutta silti. Tuo terminaali 1 on ilmeisesti isoin terminaali siellä... Noh toivotaan parasta :)

Blue Window ennen sortumista
Oli muuten harmillista kuulla, että Maltalla yksi hienoista nähtävyyksistä on sortunut. Nimittäin Blue Window. Olisi ollut mukava käydä sielä uudestaan :/



Minulta saa edelleen tulla kyselemään kielimatkoista ja -kursseista :)


Kommentit