Ambassador

Heei!

Aloitetaan ihan basic jutuista, eli mikä/kuka ihme on Ambassador?

- Ambassadorit ovat EF:n kielimatkalla tai -matkoilla olleita nuoria. He ovat yleensä kielimatkansa jälkeen tulleet siihen tulokseen, että haluavat jakaa kokemuksiaan muille. Kaikki toiminta on vapaa-ehtoista, eli ketään ei ole pakotettu kirjoittamaan yhtäkään blogia tai tekemään youtube videota.


Mitä Ambassadorit hyötyy, saavatko he palkkaa?

- He eivät saa rahallista palkkaa, mutta tekemällä tiettyjä EF:ään liittyviä hommia, ansaitsee pisteitä omalle Ambassador tililleen. Esim. Blogi kirjoituksesta saa 100p, ja jos joku varaessaan matkaa mainitsee Ambassadorin keskustelleen hänen kanssaan matkasta EF:llä, saa kyseinen Ambassador 1000p ja varaus merkinnän. 


Mitä hyötyä pisteistä on?

- Pisteillä voi lunastaa erilaisia palkintoja. Palkinto listalta löytyy mm. erilaisia lahjakortteja, elokuva lippuja, elektroniikkaa ja jopa kielimatkoja. Kielimatkan lunastamiseen palkinnoksi tarvitsee kylläkin hyvin paljon pisteitä ja muutamia varauksia, mutta ei niiden pistemäärien kasaan saaminen mahdotonta ole.


Miten pisteiden laskussa sitten pysyy kartalla?

- Jokaisella kielimatkalaisella on oma MyEf-sivusto, jossa on erikseen Ambassador osio. Kunhan olet sähköpostilla kuitannut tekemäsi hommat toimistolle, he lisäävät pisteet tilillesi.



Voiko minustakin tulla Ambassador?

- Jos olet käynyt kielimatkalla tai -kurssilla niin vastaus on kyllä! Mikäli olet jo varannut ensi kesän matkasi voit myös aloittaa joitakin hommia jo ennen kielimatkalle lähtöä.


Mikäli sulla heräsi kysymyksiä, ota rohkeasti muhun yhteyttä! :)
sposti: veerki@gmail.com tai Kik:illä veeraakatariinaa


Tässä siis mun MyEf sivun Ambassador osio, jossa näkyy kertyneet pisteet :)

Kommentit